torsdag 26 februari 2009

Vår?!


Kolla! Snödroppar på väg upp i min trädgård! Har haft en helmysig dag ute i solen. Först en sväng runt sjön, sen i solen på baksidan. Dockan har gjort oss sällskap. På lördag kommer hon igen och det blir middag och utgång.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen en superfin dag med många roliga upptåg. Tack så mycket för att jag fick dela den med er. På lördag får vi se till att det blir lika skoj, men då med ett helt annat slags roliga upptåg. Drinks, dinner and dancing, baby!!! :-)

Och Jenny... det var vår i luften idag :-D

Puss och kram! Hälsa A och barnen

Anonym sa...

Tack för din gulliga kommentar, skönt att man kan inspirera någon *smile*. Jag blir lika inspirerad när jag läser dina och din systers inlägg. Och Ni är ju redan så vältränade. Önskar jag hade kommit så långt som er. Jag skulle dö om jag sprang runt lindesjön. Är tyvärr ingen löpare, är en kortdistansare Trevlig helg kramilikram

Anonym sa...

Hejsan! Jag är en tjej som är inne å¨läser din blogg med jämna mellanrum=)
Såg ett inlägg där du visar upp en armklocka där tavlan ser ut som SVTs bild....(svårt att förklara)=) Undrar bara vart du har köpt den? Den är såå fin=)

Tack för en bra blogg!

Mvh/Fine

Sweet dreams... sa...

Den fick jag av min man i julklapp:-). En Dolce Gabbana klocka. Lite svår att få tag i dock. Bor du i Linde har jag ett tips... Englunds ur och Guld har ett ex. 3000 pix och den är din:-). Kram Jenny