torsdag 26 februari 2009

Vår?!


Kolla! Snödroppar på väg upp i min trädgård! Har haft en helmysig dag ute i solen. Först en sväng runt sjön, sen i solen på baksidan. Dockan har gjort oss sällskap. På lördag kommer hon igen och det blir middag och utgång.

tisdag 24 februari 2009

1-1=0


Chefen bjöd ju såklart på semlor idag...omtänksam som få köper han små semlor till sin ständigt hårt bantande personal... Det var en 1:a...
Morfar kom på kvällkvisten och jag bjöd han o mommo på semlor...men stod över själv...stack ut i löpsvängen i stället. Sprang sååååå J-la bra ikväll. Det var nästa 1:a. Ja ni förstår min lilla uträkning va? Semla-motion=0. Får gå och lägga mej nu och vara nöjd med ett 0 resultat. Imorgon blir det ett pass på min nya vän "Criss Cross"....hahahaaa crosstrainern alltså. Natti natti alla Rockisar!
P.s Fick ni några semlor idag då? D.s

söndag 22 februari 2009

Nu j-lar!

BMI släng dej i väggen! Nu ska här tränas! För att kunna träna lite varje dag har jag fått låna en crosstrainer av brorsans sambo. Den får kompensera tiden jag inte kan lägga i löparsvängen och på gymmet. Säkert lite "nyhetens behag"...men tills jag tröttnar ska den gå varm på kvällarna!

torsdag 19 februari 2009

Längtar!!!!

Nu vill jag ligga där i en solstol...titta på kidsen som leker i poolen...prata "skit" med A...njuta av tid tillsammans...läsa en bra bok...pressa med sololja...dricka en kall bira...och bara må bra! Vill åka på vår semester NU! Längtar lika mycket som kidsen efter lata dagar i solen!

Var tid har sin charm...

DÅ: "Rörliga" kaffrep ( rörliga kafferep=mammor som jagar barn och som bara "måste"...) med blöjbyten, amning, vyssande, barntårar, bus, mycket skratt. Vänner som alltid ställer upp för varandra! ( Och lite mindre hår både på mamma J och lilla K....;-) )










NU: vuxenmiddgar UTAN barn ( vuxenmiddag= mingel, varmrätt, dessert med dessertvin, kaffe och choklad), massor med skratt, tända ljus, kvällsträffar, uppklädda till 1000 och utan barnkräks på axeln... Men fortfarande vänner som alltid ställer upp för varandra!!
P.s Tusen styrkekramar till Sandra och Elsa och hennes familj! Vi tänker på er! D.s

Mammas flicka!

...när Max får åka till kompis och leka kompenserar jag lilla fröken med ett nytt nagellack. Klara är en trogen stamkund på "Liza´s parfym". Om mamma har många nagellack...är inte lilla fröken långt ifrån att slå mej... Och stilla sitter hon...vill ju inte sabba lacken...

måndag 16 februari 2009

Vi


...ledig måndag HELA familjen...busmysigt! Badhuset på förmiddagen med alla sportlovsfirare. Smygträning hemma på gården inför "Vasaloppet" på dagis på eftermiddagen. Skönt att få lite tid bara vi fyra... A åkte precis tillbaka till Norge:-(...tomt redan. Längtar redan till fredag!
Veckan för övrigt blir nog lika lysande som idag. Liiite jobb onsdag, torsdag och fredag. Löpträning imorgon och gymmet med Madde på fredag. MAMIDOSmiddag på onsdag hos syss! Längtar efter alla goa mamidosar.
Nu väntar jag bara på att mitt nagellack ska torka så jag kan ta tag i tvättberget på min säng...
Go natt alla mina Rockisar!

söndag 15 februari 2009

Mina prinsessor!

En riktig prinsessa lyssnar och lär
En riktig prinsessa är artig och hjälpsam
En riktig prinsessa arbetar hårt
En riktig prinsessa är snäll mot de små
En riktig prinsessa är klok, lurig och listig
En riktig prinsessa är en god vän

Klara fick av sin moster i födelsdagspresent en bok om prinsessor som hon och jag läser ur varje kväll innan hon ska sova. Hitta det här raderna i den...och tänkte att jag har ju bara prinsessor runt mej... Syss som alltid lyssnar, Tessan som alltid är hjälpsam, Madde som alltid servar mej och arbetar hårt på jobbet, Trin som alltid är snäll mot mina små, Anna som alltid är klok och får mig att tänka efter och så Elin som är en riktigt god vän...
Lyllos mej som har så många sessor;-) till vänner!

lördag 14 februari 2009

Värmer i mitt mammahjärta!

...har haft den bästa ALLA hjärtansdag man kan tänka sig...Me, kidsen, vänner och det vackra vackra vintervädret! Promenad, snowboard, stjärtlappsåkning, korv med bröd på sjön och rödrosiga, trötta kids efter en heldag ute värmer mitt mammahjärta...



Hoppas Era Alla hjärtansdag varit lika bra!

fredag 13 februari 2009

Svinkul!...


...börja min dag. Hade ingen lust att gå till jobbet...bara jag här... Men mina gulliga arbetskamrater hade fixat lite sällis...en gris av min gamla avocado. Lite piprensare, putskoppar, fantasi och sjuka arbetskamrater förgyllde min fredagsmorgon. Tack!!

onsdag 11 februari 2009

Utmanad...IGEN!!!

Mia...jag gillar ju inte utmaningar...jo när man blir svettig kanske...men jaja...bara att ställa upp... Den här går till på följande vis:
Gå in i mappen med mina bilder...Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den mappen. Lägg upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex personer och tala om det för dem. Lätt som en plätt!
...min sjätte bild i sjätte mappen var den här. Lilla R:s SUPER DUPER snygga väst som jag i somras HYRDE för 200 pix i 2 veckor. Om den bara var min!!!
Jag utmanar: Syss, Trin, Madde, Fia, Indra, Tess!

måndag 9 februari 2009

Carolina Gynning rolig historia

Hahahaaaaa....!!!!! Sjukt snygg och "sjukt" rolig. Bara för dej älskade syss.

söndag 8 februari 2009

Tack mams och paps!

...eller bra "hittat". Ibland gör man dem där riktiga fynden på Erikshjälpen fast man inte ens varit där! Gäller att ha riktigt bra "spanare" som vet vad man gillar! Som det här fina fina Stig Lindberg fatet!
Love it! Tack igen mor och far!

Äntligen lite snö!



fredag 6 februari 2009

Grattis vår sessa!

Tyckte det var igår vi fick vår "minsting"...men idag blir Klara 3 år!
Grattis älskade unge!!!

måndag 2 februari 2009

Får snart ett bryt...

...på min "inte" garderob. Jag har min kläder lite runt om i huset just nu...lite uppe i Klaras och min garderob, lite nere i vår "skräpgarderob" ( som ska bli bara min...) och så lite i källaren.... Vill bara få ordning nångång. Ikväll plinga Trin på msn och hade hittat den perfekta tapeten till min "inte" garderob. Och visst är den perfekt!?? Tror minsann att projekt "Fixa-dressingroom-åt frugan-innan hon får ett bryt" bör dra igång snart...ett litet tips bara A...;-)...kanske redan efter helgens kalas. Vår sessa ska bara få fylla 3 år innan byggdammsdimman ligger tät...

söndag 1 februari 2009

Teneriffa here we come!!!

Äntligen bokat! 1 vecka i solen! Lite sommar innan sommaren. Det är vi värda! Kan knappt vänta...!!!