måndag 18 juni 2012

Autopiloten är på...

...ett hjärta som rusar i 200, en siljon måsten och ska. Herre gud har maj redan vart? Juni redan? Vad hände? Äsch bara en helt vanlig dränering med typ 1000000 arbetstimmar för min man, markservice pass med lika många timmar för mej plus våra vanliga jobb, kids som vill göra massor, allt och gärna på samma gång! En trädgård som jag inte en fattar hur man ska få ordning på som just nu bara liknar en leråker... Men det är bara att borsta bort lite lera (Läs:MASSOR) från byxbenet och sluta depp. För det ordnar sig!

Lite nytt gräs, murar som börjar ta form, lite inspiration här och var hur en fin trädgård ska kunna formas så känns dräneringen faktiskt inte så hemsk längre.

Autopiloten är dock i! Två veckor till semestern känns som 2 år, 10 patienter per dag känns som 100, minsta motgång och jag sviktar...GE MEJ SEMESTER NU! Ser så fram mot sol och bad med min fina fina familj i Turkiet (det är vi så värda efter denna vår), en tripp till Skåne, brygghäng på vår brygga och inga måsten!

                                                  Fler som känner som mej?

1 kommentar:

Anonym sa...

Nästan. Men jag e stabil;-) det är nog för att jag inte har så lerigt omkring mej. Måsten och för lite tid: det är samma. Min första semester vecka låser jag dörren, gör det jag vill och hämtar andan en stund.
Puss och kram Kapten Syss