söndag 28 november 2010

Klara!



Klara idag på mormors kalas:
Mormor vad stor du blivit!
(Menade nog: vad gammal du blivit)

God första advent!

Även om jag inte är särskilt förtjust i "rassel" (rassel=pynt) så vill man ju fixa lite julstämning hemma och det har vi gjort i Lilla villa 50 i helgen. Stakar, rosetter och lite "piff" har åkt fram. Så nu får det bli julafton vilken dag som helst. Vi är redo;-)...julklapparna är till och med så gott som fixade av min man och mej igår:-).
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra, då iväg och hämta två indianer ( läs M o K) som är på maskerad för att sedan dra vidare på nästa kalas. Söta mor min fyller och firar alltid på första advent. I år har mor och far slagit på stort med grillning ute i snön för att sedan avsluta inne i stugvärmen med glögg och pepparkakor. Och min mamma gillar "rassel", vet att hon gjort julfint i precis varje hörn!!! Så: God första advent!



tisdag 23 november 2010

Hem ljuva hem...

...älskar att komma hem. Vare sig man vart borta en timme, en hel dag eller en vecka...känslan att kliva in hemma är bäst. Kasta på sig mysbyxor, tända lite ljus, "fixa runt" lite och bara vara hemma i sitt. Då trivs jag!
Året som gått har mest handlat om köksrusten som börjar lida mot sitt slut...lite taklister och piff så är vi klara...bjuder ändå på lite före och efter. Önskar jag hade en riktigt bra kamera så man kunde ta lite fina bilder. Nån som är sugen på att gör ett "hemma hos" och knäppa lite fina "piffade" bilder?

Trevlig kväll alla och sweet dreams!


onsdag 3 november 2010

Det var där...

...på gatan i Akalla i förorten som ett visst cykelintresse lades grunden för;-). Redan då rätt utrustning med teamkläder design "hemsytt" och mössor med det rätta stuket. Lägg märke till hur syss sneglar över axeln om jag tänker gå om...;-)

måndag 1 november 2010

Kan det va så...


...att man fått en släng av "höstdepression light version". De mörka ringarna under ögon har blivit lika stora som tefat, orken går väl att jämföras med en pensionärs, ingen lust att vara kreativ. Får inget gjort. VAD HÄNDER MED MEJ?!

Igår köpte jag vitaminer och mineraler, hem och "kasta" i mej dagens dos så jag var klarvaken långt in på natten...så pigg blev jag och sömnlös. Ringarna kvar....

Hur gör ni för att mota Herr Höstdepression från dörren? Tips tack!