tisdag 23 november 2010

Hem ljuva hem...

...älskar att komma hem. Vare sig man vart borta en timme, en hel dag eller en vecka...känslan att kliva in hemma är bäst. Kasta på sig mysbyxor, tända lite ljus, "fixa runt" lite och bara vara hemma i sitt. Då trivs jag!
Året som gått har mest handlat om köksrusten som börjar lida mot sitt slut...lite taklister och piff så är vi klara...bjuder ändå på lite före och efter. Önskar jag hade en riktigt bra kamera så man kunde ta lite fina bilder. Nån som är sugen på att gör ett "hemma hos" och knäppa lite fina "piffade" bilder?

Trevlig kväll alla och sweet dreams!


5 kommentarer:

Villa Björkebo sa...

Så fiiint!...och jag håller med. Borta bra men hemma BÄST!!!

Anonym sa...

Måste säga att det blev skit bra allt är perfekt det är klart med rätt yrkesfolk det vill säga målare /tapetserare /snickare osv och så husmor själv . pappa/morfar

Anonym sa...

Ja, det är bra skönt när man kommer hem och få dra på sig myskläderna. Gud så fint det blev, måste kokmma ner och se det live någon dag :)!! Kram Madde

Anonym sa...

Vad fint ni har det...älskar Smegen!
Skönt att bli klara, här fattas oxå lite lister fortfarande. All ork rann ur oss när det mesta stod klart, men den börjar komma tillbaka. Det är ju tur då det finns mycket på min "vill göra lista".
Kram kram
Anna s

Hanna sa...

Vad fiiint...vill se mer...:))Kylskåpet är verkligen pricken övet iet..:)