torsdag 29 juli 2010

Jordglob!

En bild i en tidning som min mamma visade mej och som hon förstod att jag bara skulle älska. En loppis senare och fix av min händiga far och nu sitter den i vårt sovrum, jordglobsTAKlampan. Så himla fin om jag får säga det själv! Jag är nöjd!






onsdag 21 juli 2010

Vad gör vi då?

Latar dagar fyllda med MASSOR! Hur nu det går ihop? Perfekt kombo enligt mej. Samtidigt som vi "tokrustar" njuter vi av sommar, sol och semester!
Mest synd är det om min man som bara jobbar just nu. Norge måndag till onsdag och vårt köksprojekt hemma torsdag till söndag. Du är bäst Andreas som gör det samtidigt som du är en perfekt man och pappa till våra kids!



Just nu lagar jag mat i källaren...på kokplatta...diskar i duschen...sittandes på huk som nån afrikansk kvinna;-) Och i huvudet fantiserar jag om hur jag svänger runt i mitt nya fina, rena kök, klappar lite på min fina smeg, kollar till sockerkakan i ugnen som för övrigt går att ställa in perfekt värme på. Plockar ur en disk i min super tysta diskmaskin, torkar bort nån smula...

För att stilla min längtan liiite köpte jag nytt porslin igår. Kommer inte packas upp förrens köket är klart, fast ni får en smygkik...känns ju en aning tidigt...men jag gillar att vara i tid och att planera!

Imorgon forsätter vi njuta av semestern och packar bilen med kids, en bästa vän som jag inte umgåtts med så mycket på sistonde men saknat i MASSOR, fikakorg, badkläder och åker till Eskilstuna. Ska beta av både Zoo och badet...ser fram mot det! Prick nio Dockan!


Men vad gör ni då?

tisdag 13 juli 2010

Lagom


Lagom är ett svenskt ord med betydelsen "precis rätt", "tillräckligt", "adekvat", "så bra/mycket som det borde vara".


Lagom är ett himla bra ord. Lagom smal, lagom brun, lagom mycket mat, lagom med sol, snö, vind och regn. Varför kan inte det som händer hemma hos familjen Sahlén var lite lagom... måste det alltid vara så JÄKLA TO MUCH av allt jämt? Är det bara här det händer naturkatastrofer;-), jäkla väder! För mycket SNÖ i vintras och nu för mycket REGN. Kan inget komma lite lagom??? Lyckades rädda nya köket i källaren idag från översvämningen. Rusade som en galning i bikini runt huset och öste vatten för att förhindra att det skulle kommer mer in i källaren. Så glad att både grannar och släkt snabbt var på plats med dräneringspumpar för att rädda mej. TACK NI ÄR BÄST!<3




P.S På bilden har jag inte "lagom" ögonbryn utan ganska mycket to much!;-) Fast det bjuder jag på! D.S



söndag 11 juli 2010

GLAD!

Idag är jag glad! Glad för nån annan skull! Glad för att de verkligen förtjänade det! Grattis älskade bror och familj!!

onsdag 7 juli 2010

Semester!

Kidsen smög igång redan i måndags med semester hos mormor och morfar för att sedan fortsätta tisdag och onsdag hos moster. Sovmorgon, åka iväg i pyjmas och slappa med kusinerna, gött för kidsen som läääääängta efter sommarlov. Imorgon gör jag dem sällskap, NICE! 4 långa veckor. Och imorgon kommer A hem oxå! Kan det bli bättre?!

Inte...

... ett ögat var torrt. Har precis gråtit sönder mej, lagt till lipen, gjort en "ugly cry"...you name it! Men vilken film! Sys du kommer inte ens klara dej förbi introt;-)