måndag 18 januari 2010

A Hard Day at Work

Kanske inte haft en sån "hård" dag på jobbet men rörig. Om man bara visste hur framtiden såg ut och att man gör rätt val. Vad lätt allt skulle vara då! Men inget varar 4-ever...

lördag 16 januari 2010

Limekyckling hos Fam Lindqvist!

Har precis kommit hem efter en super trevlig kväll hos "Lindqvistarna" God mat och MYCKET trevligt sällskap! Känns så kul att vi har en resa att se fram mot med våra "nya" vänner. Mallis snart kommer vi!!!


Limekyckling

Ingredienser
4 port
4 kycklingfiléer, ca 500 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 lime
1 dl vatten
2 dl Arla Köket crème fraiche
1/2 hönsbuljongtärning
1 tsk soja
1 msk honung
persilja
Gör så här
Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna, ca 5 min per sida. Salta och peppra under tiden. Tvätta limen noga i ljummet vatten. Skala den med potatisskalare utan att få med det vita. Skär skalen i tunna strimlor. Dela limen och pressa ur saften. Lägg över kycklingfiléerna i en traktörpanna. Häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, crème fraiche, smulad buljongtärning, soja och honung. Häll blandningen i pannan. Låt koka under lock på svag värme några minuter. Strö över persilja. Servera med pasta eller ris, lättkokta grönsaker och bröd.


Nu väntar sängen! Är ju en dag imorgon oxå...städfix, handling, träningar, dans och så vidare. Natti natti! Och tack igen Sandra och Anders för en riktigt trevlig kväll. Och Anders nästa gång får du träna din "Brittan";-)

måndag 11 januari 2010

Vardag igen


Kändes skönt att imorse få köra kidsen till dagis och själv få åka till jobbet. Har haft en låååång ledighet...kidsen undra redan imorse när nästa ledighet skulle bli! Julafton, nyår, 6-års kalas... allt bara swischa förbi. Känns som den här våren kommer med massor av "big changes" framför allt på jobbet. Själva har vi både roliga, några mindre roliga "grejer" framför oss. Men vi tar en sak i taget. Nu är fokus på onsdagen och Max operation.

Försenad...

Förra året gick jag ut hårt och knåpa ihop en rätt "rejäl" önskelista till jul...i år var jag lite mer blygsam. Gjorde ingen! Fast min kära man snappar upp ett och annat ( tydligen;-) ) mellan sina "ja" och instämmande "mmm". Han letade upp sidan där jag i förbi farten visat ett armband jag ville ha, blev medlem och klicka hem min julklapp. Gick sen som en värpsjuk höna och kolla brevlådan...men ingen julklapp kom. Den 23 december hade fortfarande inget paket kommit...bara ett mail..


P.g.a. överlastning av paket under jul-nyår säsongen hos EMS så har tusentals paket hamnat i Frankfurt, Tyskland utan kontroll.
Ca 15 st paket från oss är inblandade i detta.
(mitt så klart) Paketen som skickats ut från leverantören mellan den 15 dec till 23 dec till oss har fortfarande inte kommit.
Vanligtvis brukar det ta 2-3 arbetsdagar med leveranstiden. Det som har hänt var att flygplanen var för tungt lastade, så dem har mellanlandat i Tyskland, där dom lastat av en del av lasten däribland våra varor. Bla bla bla bla....



Stackars A... men i fredags kom mitt nya "husdjur".

Tack älskling!

måndag 4 januari 2010

Idag är ingen vanlig dag!


För idag är det Maxens 6-års dag! Grattis älskade unge!