Cowboyfisk
Du behöver:
400-500 g torsk eller annan fryst vit fisk, gärna styckefryst
2 dl lätt creme fraiche
1 msk tacokrydda på påse
1½ dl riven ost, gärna lagrad
Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Tina firren om den är fryst. Smörj en ugnsfast form. Lägg i fisken i formen. Blanda creme fraiche, tacokrydda och ost i en skål. Bred blandningen på fisken. Stek fisken i ugnen ca 20 min, kontrollera att den är vit och fast i konsistensen. Servera med pressad potais och sallad. Yummie!
3 kommentarer:
Har du Taco krydda hemma;)!?? Den lät god och enkel MÅSTE prova!! Kram
Ups det var jag som skrev...glömde avsluta med Verner!!
Alltid tacokrydda hemma Verner! Den går som salt här du vet;-)! Kram på dej!
Skicka en kommentar