måndag 30 augusti 2010

Gurksnutt

Sått från frö hemma hos "mostis". Vattnat, kollat, väntat, vattnat, kollat,väntat, vattnat och vattnat lite till och i söndags skörda Klara...en liten gurka. Men god var den!;-) Tur att man har en trädgårdsmästare som vän...idag när jag kom hem hängde en påse på dörren med Verners inlagda saltgurka. Även hon har odlat...fast skörden blev lite mer än en ynka gurka;-) Nästa år ska våra pallkragar vara igång och målet: två gurkor;-)

Som små godisar...

Gillar skarpt att Ikeas pall "Marius" kommit i pastelliga färger. Ser utom som små godisar. Ångrar dock att jag inte köpte de rosa. Får nog komplettera vid nästa Ikea vända. Besöket i helgen måste vara ett "hastighetsrekord". Tur och retur med besöket inne på Ikea: 1 timme och 30 minuter. Någon som slår det?


onsdag 25 augusti 2010

Källarfynd!

Så himla glad över min nya "Bumling" golvlampa. Lite sliten och kantstött i lacken men vad gör det när jag betala med en fika! Två nya raster till skärmarna och den är som ny. Den fick direkt flytta in i vardagsrummet...matcha både soffan och nya kuddarna. Nu är frågan: Ska den fortsätta vara brun eller ska den bli vit?





tisdag 24 augusti 2010

Japp!


"Optimisten har lika ofta fel som pessimisten men han har mycket roligare!"
Källa: anslagstavlan på ny jobbet

tisdag 17 augusti 2010

Heffaklump...



...tisdag och man kliver upp på vågen...VARFÖR? Blir så trött och besviken på mej själv. Semester och kökrust var ingen bra combo heller direkt. Likadant efter varje semester, tror bestämt att jag för ett år sedan skrev ett liknade inlägg. Men nu j-lar...igen...på måndag börjar jag;-)

Mitt i "heffaklumpsdeppan" kommer ett par snälla ord från en vän...att nån brunett skulle likna Robyn...vet inte vem hon mena;-)...TACK snälla du!!!

söndag 15 augusti 2010

"Nollapluttare"

Imorgon är det första dagen i "nollan" och M längtar!!! ...efter att sätta tänderna i första läxan!

True love

Jag är mållös...min kära vän Jenny gifte sig igår med sin ungdomskärlek Marcus. Vigseln i kyrkan var så fin och personlig. Inte ett öga var torrt... De är verkligen menade för varandra. Festen efter blev precis så lyckad som jag trodde innan. Vilken dag och kväll!

Lägesrapport och smygkik!

...semestern är slut och efter en vecka på jobbet är man tillbaka i lunken. Tiden för vår rust blev ännu mindre från redan lite. Läget just nu...Golvet är lagt, av mej;-) med support av min man! "Handy woman" som lärde sig att tapetsera och lägga golv på mindre än två dagar...(stolt som en tupp är jag). Underskåpen är på plats. Diskbänken "provar" sin plats under plast då vi just nu håller på med taket. Min snälla paps kommer i veckan och målar och tapetserar klart... Har väl lika mycket jobb kvar som vi redan lagt ner men nu börjar det roliga. Tapeter, färg, bänkskivor, handtag, kakel osv... snart så...