tisdag 29 juni 2010

Zoo

Är lite svag för "fula" djur just nu. På en helg har tre fått flytta hem till oss. En zebra, en get och så fulsöta apan. Det närmaste husdjur vi kommer tror jag... Loppisfynd alla tre!



fredag 25 juni 2010

Trevlig Midsommar!

...och kom ihåg att käka riktigt mycket sill och färsk potatis! Puss på er!

onsdag 23 juni 2010

Syskonkärlek!

Finns det nå bättre än syskon? Jag är så glad för mina 3! Syskon finns där, oavsett hur lång tid eller hur många mil det är mellan oss...

Bakluckeloppis




...tyckte att jag gjorde ett fynd när jag köpte den här söta och roliga vasen/vaserna. Tyckte inte hon som sålde den...tydligen lite besvärlig att göra rent. Men inte för en tandhygienist som jag med en massa specialtandborstar till hjälp;-)
och jag gilla den!


tisdag 22 juni 2010

Pricken över i!

På väg hem till oss! Ska bli en fröjd att fylla! Och ägghylla å allt... (Max´s ord)


måndag 14 juni 2010

Grannar


Goa grannar betyder så mycket...och vi har haft turen att alltid haft det. Både nu och förr. När vi flyttade till huset från lägenheten på stan fick jag av min vän/granne J en liten present och ett kort. Kortet kommer jag alltid spara, jag kan läsa det och bli tårögd och känna sån tacksamhet för att jag har så fina vänner och grannar. Delar en bit av kortet med er:


En granne!


För hemtrivseln betyder det långt mer än man kan tro,

att det finns goda grannar just där man valt att bo.


En granne kan spontat få lust att "komma över"

och om det krisar sig ge hjälp när man behöver.


Så skönt att nån man litar på finns där på nära håll,

att när man reser bort kan nån ha lite koll.


Och får man slut på kaffe får man låna lite grann...

Ja, det enda som känns svårt är att flytta från varann.


lördag 12 juni 2010

Tjejvättern 2010

Är så jäkla nöjd med dagens prestation. Hade "otur" med vädret, tuff cykelväder med motvind...trodde ett tag att vi inte skulle ta oss i mål. Sis och jag hade som mål att slå förra årets tid, vilket vi gjorde oxå med ca 30 min. Ser redan fram mot nästa år!


Hemma igen...lycklig, TRÖTT och stolt! Förutom medalj fick vi av mams och paps en mini racer i rosa! Söt...hamnar även den på prishyllan, om inte Klara lägger beslag på den till sina Barbie;-)

torsdag 10 juni 2010

Nice fredag!

Ledigt! Skönt!...fast fullt upp ändå. Fira vår söta granne Tess idag som tog studenten. Har haft en mysig eftermiddag i Drugges trädgård med god mat och dryck.
Ikväll har jag förberett för morgondagen, Tjejvättern på G. Ska bli så kul! Cykelstället är på plats på bilen, kläder packade, energidrycker och "bars" och annat ärbart ligger i kylväskan. Klockan sex ringer klockan imorgon bitti...bara kasta i sig gröt och dra. Målet den här gången: bättre tid! Och Sis och jag har lagt upp taktiken;-)

Snagg

...korta sidor! Me like! Rihanna och jag!

onsdag 9 juni 2010

Att göra:


...listor. Ibland behövs en lapp till och med på att listan ska göras. Så känns det nu...en dag hemma och saker bara hopar sig, känns det som, för inget är egentligen livsviktigt...bara jag som vill! Dygnet har alldeles för lite timmar och klockan är egentligen på tok för mycket nu för att ligga i sängen och blogga. Hur ska man hinna allt!??

tisdag 8 juni 2010

Utvilade...

...och solbrända! Vilka veckor vi haft. Sovit länge och tidigt, slöat vid poolen och havet, njutit av tiden tillsammans HELA familjen, inga måsten, alldeles för mycket gott att äta...bara vart! Och till och med rastlösa jag kom in i lunken. Kände innan vi åkte att det var en "time out" som behövdes....
Och Lindqvistarna var ett mycket bra resesällskap. Tror inte kidsen bråka en gång, det är bara så rara mot varandra. Klara längta efter Elsa redan på planet hem. Njut av er sista vecka nu Fam L!
...men som man säger "Borta bra, men hemma bäst". Idag var det så rart ( som sis säger) att komma hem ( till ett ny städat hus, puss och tack sis! Älskar dej!) Och tack morfar för att du kollat till huset, även om du trodde att vi mantalskrivit oss på Mallis;-) och tusen kramar till vår trädgårdsmästare Trin;-). Trodde faktiskt vi skulle få ta fram lien;-)... I natt kommer jag sova gott i vår säng och imorgon är det dax för jobb igen...och det känns bra! Veckan för övrigt är FULL!:-)