lördag 22 maj 2010

Blått!


Blå himmel! Ut på hojen och genrepa inför Tjejvättern. Allt satt idag utom en något mör rumpa. Blev inte riktigt 10 mil men jag är trött och riktigt nöjd efter dagen. Utrustningen är testad inklusive det blåa nagellacket så nu kan jag sola lugnt i 2 veckor;-)


Lyckades till och med skaffa mej lite bränna idag. Snygg "skarv" va?


Nu ska jag fortsätta packa och trixa och fixa. Trevlig lördag alla Rockisar!


tisdag 18 maj 2010

Tisdag

...och vilken dag! Börja mindre bra på jobbet, räta upp sig och blev en lyckad dag. Tar lite tid att komma in i allt nytt på ny jobbet. Inte själv patienterna men alla rutiner! Jag vill ju ha koll och har höga krav på mej själv!
Eftermiddag tillbringade jag med kidsen...vi hade nog längtat lika mycket efter varandra idag. Ställde in träningen idag för att få rå om dem själv ikväll och hinna lite hemma. Har även hunnit börja packa! Om en pytte vecka drar vi!!!! LÄNGTAR!!!!

Jag ska måla...


...hela världen åt dej mamma.
Tack rara mor för att du alltid ställer upp! DU ÄR BÄST!

fredag 7 maj 2010

Trötta!


Hoppsan var det så här det skulle bli att jobba liiite mer? Jag och kidsen har varit helt slut hela veckan! Nytt jobb och datautbildning. Resor till och från Nora, resor till och från Örebro. Tidiga mornar, frukost på dagis, sena eftermiddagar. Hade panik i onsdags...kändes som jag inte sett mina "små" troll. Jag är ju van att hänga med dem jämt och få rå om dem mycket. Men saker och ting förändras... kommer nog ta ett tag både för mej och kidsen att vänja oss vid vårt nya schema. Och så har vi vår semester att se fram mot. 2 härliga veckor tillsammans!

söndag 2 maj 2010

Söta björnar och nerviga nerver!

Älskar att pyssla! Tar varje chans man kan få för att göra det. Julpyssel på kyrkis, fina inbjudningskort, klippa och limma...you name it. Mitt senaste "knep och knåp" blev till dagens dansuppvisning. Klara och co skulle vara björnar...några stoppade björnöron och några stygn på symaskinen så...


...blev de så söta så söta! Synd bara att lilla fröken K:s nerver balla ur. Hon våga inte va med och dansa...men hade roligt där i mellan med bästa vännerna! Tänk att dessa små "björnar"följts åt sen de låg i magen... SÖTNOSAR!