söndag 21 mars 2010

Trodde...

...en stund att våren var på väg.... En av mina frågor till A i helgen?
"Snälla A kan vi inte skruva ihop trädgårdsmöblerna...det lilla bordet och de två stolarna?"
Tur att vi inte gjorde det...hade fullt upp idag med att rädda alla planteringar med påskliljor och annat jag satte i krukor igår från snön... men nu kan det väl snälla bli VÅR?!

Peace!

...just när man tror att inget ska ordna sig så gör det det! Jag är så glad för förändringen som komma skall! Nytt mål och nya utmaningar! Maj kommer bli en spännande månad...

fredag 12 mars 2010

Hip Hipp Hurra!

Grattis älskade sis på födelsedagen! Och grattis till mej själv.
HURRA HURRA HURRA!

måndag 8 mars 2010

Alldeles för mycket medvind...

...brukar sluta i motvind! I alla fall när det gäller oss, vårt hus eller projekt ...U name it.
Just nu HATAR jag den här j-la snön i combo med hus. Efter en hel helg som min man slitit med snöskottning runt huset och nästan hela taket hade vi ett snötakras idag och vår balkong/veranda såg ut som ett rivningsprojekt när jag kom hem. GAHHHH! Jag blir galen! K stod och grät medans jag ringde pappa som fick komma och hjälpa mej att riva staket. En brädhög, MASSA svordomar, några telefonsamtal till A i Norge och en snäll morfar kunde jag coola ner. Kunde ju faktiskt ha varit värre... och nu kan det bara bli bättre: SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR ikväll!

lördag 6 mars 2010

JAPP!

Kräftorna är tinade, snapsen på kylning och vi stassade. Nu väntar vi bara på gäster....
Trevlig lördag kväll alla!

fredag 5 mars 2010

Pippi och jag...


...är rätt lika. Båda gillar att "sakleta". Jag kan inte gå förbi en skräphög utan att snabbt granska högen. På loppisar kan jag snabbt pejla över om det finns nått intressant, likadant på tippen idag. Var iväg med MASSOR med skräp. A blir så trött på mej...jag rota både i våra gamla grejer som vi skulle kasta och bland andras skräp. Kan ju missa ett fynd. Men är man "SAKLETARE" så är man!;-)

måndag 1 mars 2010

Trist måndag!

Måndagmorgon och jag känner mej BARA trist och tråkig! Inget snyggt att ta på mej...blek och tråkig frilla! Läste nånstans att "vinterdepressioner" minskat denna vinter...jag verkar dock hamnat i en "svacka" bland alla snö. Men jag gjorde en uppryckning... Fick en återbudstid nästa vecka hos VÄRLDENS bästa frisör...nu ryker min tråkiga page! Jimmy kommer jubla ( Han vill jämt klippa kort!) Prova även ut ett par eller rättare sagt två brillor på Spacesavers...ett par "NÖRDISAR". Så nu är det bara att smörja sig med lite brun-utan-sol för att sen nanna kudden och hoppas på en bättre dag imorgon...

SWEET DREAMS