torsdag 30 april 2009

Imorgon...

...byter vi de gröna stövlarna till vita sneakers och vår soliga baksida full i ogräs mot "Dockans" mysiga balkong på Söder. Fam Sahlén ska "göra" STORstan. Springa på stan, åka karusell på "Grönan" och bara bli ompysslade. SKA BLI SÅ MYSIGT! Syns snart vännen!

tisdag 28 april 2009

Sugen...

...på att lära det är vår Max. Igår var vi till "bibblis" och låna massor med faktaböcker om djur...snart kan vi allt om hajar, bävrar, grävlingar och uttrar. Och imorgon kväll ska vi läsa om räven...kan knappt vänta;-)!

måndag 27 april 2009

Från och med nu...


...kan jag blogga med stil. Fick min nya fina dator idag. Äntligen en dator som man inte behöver veva igång som nått gammalt tröskverk eller som saknar bokstäverna W och S eller som slocknar om man flyttar den...det heter ju bärbar av nån anledning;-). Och rött är ju sött!

lördag 25 april 2009

Trött!!!


...och imorgon kommer jag inte kunna gå! Hjälp min ben gör ont!!!! Tog premiär turen på min hoj med paps och syss idag. 4,5 mil! Duktiga jag men hur ska det gå imorgon! "Nemas problemas" för min pappi som fyller 60 år i maj dock. Han hade förresten en teori: tappa ett eller två kilo som kommer det gå mycket lättare. Han är ju för snäll...glömde dock en nolla på slutet;-). Verner kommer inte få nått motstånd runt sjön imorgon men jag lär behöva SUPER mycket pepp! Nu väntar soffan igen!

tisdag 21 april 2009

ÄNTLIGEN!!!!

...en bra tid runt sjön! Med lite pepp och "coaching" från min Verner. Nu kan det bara bli bättre! Tack bästa bästa vännen/coach/exgranne!!!

måndag 20 april 2009

Klara, jag och Dockan!


...gillar haremsbyxor! Gör du?

söndag 19 april 2009

Loppis med stort L!

...smått beroende av loppisar, det är vad jag är det! Loppis i stan och garanterat att jag varit där före dej;-) Fniss... Helgens fynd:

Tack!...

...för en Super trevlig kväll! Nu har jag samlat vuxenpoäng för HELA året:-)!!!

lördag 18 april 2009

Vårcaprice!


...kom precis in, vilket väder!!! Har haft en superdag, loppis på förmiddagen! Fin fina fynd! Visar en annan dag...
Nu ska jag stryka lilla kläningen för kvällen, ska på Vårcapricen med älskade syss och Dockan ikväll! Sen middag på Fenix. Livet är bra härligt!

tisdag 14 april 2009

Morotssoppa de luxe!

+



=

Verners morotsoppa de luxe!

4 st grovt rivna morötter
2 msk oregano
1½ hackad lök
4 dl vatten
1½ grönsaksbuljong
1 burk lätt creme fraiche ( gärna paprika och chili)
2 dl mjölk
4 st hackade tomater
1 klyfta pressad vitlök
* fräs morötterna, aparikapulver, oregano och lök.
* Häll i vatten, buljongtärningar, creme fraiche och mjölk
* Låt puttra i 10 min
* Pressa ner vitlöken och lägg i tomaterna
* låt puttra ytterligare 4 min
Klart! YAMMMI!!!!

Nästan...



Max idag: Mamma! Det är nästan som ett "minidagis"....
Och jag ÄLSKAR när det är mycket barn här...och man blir ju som man umgås!!!!

tisdag 7 april 2009

Discsoapor och flodhästar...

...fick det bli! Jag pratar om kvällens klädinköp till kidsen från Me and I. Har haft en super trevlig kväll hos bästa Verner. Trin passa kidsen, jag fick hoja en sväng innan ( har abstinens efter träning nu!!!! Vill bli frisk i min hals! ) och sen träffa alla bästa tjejerna. Imorgon blir sista dagen innan påskledigt. Dockan kommer och vi ska "hänga". MYSIGT! Vi har redan planerat handboll, utgång och löpning...fast inte samtidigt;-) . Nu ska jag gosa ner mej brevid Klara... Natti natti alla!

måndag 6 april 2009

Mi laj ki!

+

=

GLAD PÅSK!





Svårt att bestämma sig...

...inte jag heller;-) men lilla Max...ena dagen ska han bli crosskille, nästa bilmekaniker, doktor, tandläkare eller proffs på fäktning. Min gulliga lilla kille kommer bli vuxen tänker jag när han berättar om sina framtida planer. PHU!!! Om nån bara kunde stanna tiden!

onsdag 1 april 2009

VÅR!!!

Äntligen fint väder! Har haft en riktig utedag idag...Slutade tidigt!:-)...Åkte hem och drog igång kidsen i cykeltvätt. Måste ju blänka i solen;-). Min snälla och "superbästa" pappa kom oxå och serva min hoj...(punka.) Så nu kan vi gliiida ner på stan igen;-).
Imorgon bär det av till Knista och kurs...upp tidigt. Morfar kommer och tar kidsen...så nu MÅSTE jag krypa ner i sängen. Natti natti!