måndag 30 mars 2009

En perfekt helg...

... en lugn lördagsmorgon= hann läsa tidningen, dricka kaffe och inventera garderoben...
....en förmiddag på IKEA...provsatt soffor...vet ju redan vilken jag vill ha!
...och en STOR kaffe med både grädde, glass och chokladsås i. JAMMY! Tyckte jag förtjäna den efter både löparvändan runt sjön och gymmet. Perfekt helg alltså! Hur var era helger Rockisar?



Det skålar vi på!!!


...att det var sista snön vi skotta innan våren är här!


If I used to love you...

Till dej A! Natti natti!

onsdag 25 mars 2009

BRRRRR.....




Jag längtar tillbaka...här hemma är så kallt:-(. Måtte sommaren komma fort!

Nya sötisar!




...en gullig brosch "gjorde" hela jeanskavajen...rosettkuvertväskan som pricken över i till mina blåa chinos och sötaste halsbandet fick jag som en lite försenad födelsedagspresent av bästaste Elin. Alla tre är mina nya sötaste sötisar bland allt mitt bling! ME LIKE!...som Dockan skulle sagt!

måndag 23 mars 2009

Borta bra...













...tid för varandra... Sol och bad i massor...Drinkar och bira vid poolen...Nya vänner och kärlekar;-)... Teneriffa var super men nu är det skönt att va hemma igen!

söndag 15 mars 2009

Time out!...för ett litet tag...

...för nu tar vi en veckas semester. Teneriffa here we come! Väskorna är packade...(för länge sen)...blommorna vattnade och locket lagt på brunn;-). Nu väntar lata dagar i solen tillsammans med dem jag älskar mest! Så alla "Rockisar"... vi syns om en liten vecka...KRAM

Denna veckas topp 3!

+

+




=


lite försmak på sommaren!


fredag 13 mars 2009

Lite större...



...men precis lika söta!!!!

torsdag 12 mars 2009

Hipp hipp hurra!



Ja, må hon leva! Ja, må hon leva! Ja, må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva! Javisst ska hon leva! Javisst ska hon leva uti hundrade år!



Grattis älskade syss på födelsedagen! Och grattis till mej själv!


onsdag 11 mars 2009

Smygstart...

...av min födelsedag på jobbet. Blev uppvaktad av mina bästa bästa arbetskamrater idag. Bakelse och paket... Fick finaste boken "Fashionista" av Martina Bonnier (Som jag önskat mej ett tag... Kommer bli min bibel;-)...) ...OCH en väska som jag kollat in...!!! T och M lyssnar jämt på allt jag vill köpa, tänker köpa, har köpt och köp jag letar efter. Nu kan jag stryka två från min lista. Tack Tack Tack mina underbara arbetskamrater!

Både väska och bok kommer få följa med på solsemestern...

måndag 9 mars 2009

Black beauty!

Nu är hon här!!!

Min racerhoj! Parkerad brevid syss i "stallet". Kom hem till mor o far idag. Jag skynda mej upp för att kolla in henne...så ikväll har vår coach ( pappi) gått igenom finesser och detaljer. Nu längtar jag till våren och träning på stora vägar inför tjejvättern. Vilket team vi kommer bli!











söndag 8 mars 2009

fredag 6 mars 2009

Stora+Lilla= NÖJD!!!!

...efter ha laddat mentalt "orka" jag runt båda sjöarna i eftermiddags. Lite svårt "sprunget" bitvis pga av snön men jag fixa det! SÅ J-LA NÖJD!!! Nu måste jag bara ta reda på hur lång vändan är...EXAKT. Inte riktigt milen men nästan:-) Nu ska jag mysa ner mej i soffan, fredagsmys med Let´s dance. Tacos är redan avklart;-). Hoppas alla ni "Rockisar" får en trevlig fredagkväll!

torsdag 5 mars 2009

Längtar ihjäl mej snart!!!!

tisdag 3 mars 2009

Ledig tisdag!


...och vi har bakat. Max önskemål. Blev både fina muffins och chokladgodis...och massa disk;-) Kom precis tillbaka från en SUPER löparvända. Min motivation var i bott idag men jag lyckades vända det och gjorde en såååå j-la bra vända. Känns skönt! Ska hoppa in i duschen nu...Desperata hemmafruar börjar ju ikväll!!!! YEEHA! Måste hinna prova lite nya kläder jag fick med posten idag oxå. En ny bikini och kjol till semestern bland annat:-)
I morgon börjar mina tre jobbdagar. Kidsen längtar till dagis nu! Så natti natti alla "Rockisar"!

måndag 2 mars 2009

En liten....

...liten önskan till födelsedagen...fast jag vet att min "kvot" redan är över bristningsgränsen...men fina smycken är det! Kolla in www.sweetk.se om du vill se mer bling!

söndag 1 mars 2009

Äpplet faller inte långt...

.... hahahaaa.....var hem till mor och far med syrran idag...kunde inte låta bli att jämföra lite tatueringar! Min pappa är cool! Förstår varför jag tycker det är så snyggt med tatueringar;-)

Tipp Topp...

Trevligaste förmiddagen hade vi hos "Verner och co igår. Jag som inte sett lilla Valter på såååå länge fick stilla mitt bebbeabstinens. Lilla V har börjat krypa och fått 2 bissingar! Sötare unge får man leta efter!!! Kidsen busa, jag gosa med V, Nyberg bjöd på " Kaffe latte a la Järnvägsgatan" med sina goa kakor till.
Kvällen blev lika bra som dagen...middag med bästa tjejorna på "Fenix"...super trevligt och gott. Mätta som få rulla vi till "Folkan" och för lite drinkar och mingel. Var skönt att landa på kudden hemma brevid A i natt. Klockan sju i morse bokstavligt hoppa jag ur sängen och drog i gång familjen i storstädningen....kan ju tillägga att jag inte är så mallig nu.... har hunnit en del i och för sig...bara kvällens pass på "Criss Cross" kvar men sen får det bli soffan och film. Imorgon börjar en ny träningsvecka! Sweet! Känns som jag fuskat alldeles för mycket den här helgen.