söndag 12 juni 2011

Älgskitar och stenbumlingar...

...tror vår lilla utflykt idag hade allt. En jättefin promend/klätterslinga lagom för kidsen så det känns som ett litet äventyr. Stora stenbumlingar att bestiga, envis pissmyror, nån mystiskt grotta, "kanske" älgskit och möjligtvis att kusin E såg rumpan på ett vildsvin som flydde när vi kom. Tack för idag Syss och co för en riktig "hajk" eftermiddag!


fredag 10 juni 2011

Egen skörd...

...omsorgsfullt tvättade av M...för att sedan hamna i salladen tillsammans med tomater och fetaost. Just nu svämmar odlinglådorna över av sallad och rädisor. Fast våra rädisor är inte små, tjocka och runda utan avlånga och smala. Kan det vara nybörjarmiss? Att man sått fröna för tätt så de inte får plats på bredden? Eller? Goda är det i vilket fall som helst!



torsdag 9 juni 2011

När jag var liten...


...var en av mina största önskningar ett eget sminkbord...precis ett sånt som kusin Linn hade. Varje sommar var vi på besök i Linde (då var vi förortsungar som varje sommar åkte till "landet") och varje gång trånade jag efter detta sminkbord fyllt med eget smink, nagellack och krämer.
Ett par år;-) har gått...och för ett tag sedan hittade jag mitt sminkbord! På den bästa loppisen i stan stod det! Höll faktiskt på att missa det...just nu står det i min blivande klädkammare och gör inte riktigt rätt för sig. Men snart med den turkosa tapeten och det perfekta "rigget" runt så ska det bli använt.