tisdag 18 januari 2011

Vår morot nu!


I år blir det ingen "ligga vid poolen och jäsa och jobba på brännan semester" utan en "vara snygg i storstan och turista och bada i havet och kolla sevärdheter semester". Nu ska vi packa smart i en väska och åka till Barcelona! Känns som kidsen är tillräckligt stora för att uppskatta en sån resa. A o jag var där innan vi blev med familj och vilken storstad! Har allt! Fina stränder för sol och bad, massor att kolla på, shopping och upplevelser. Efter lite kvinnliglist fick vi även med oss bästa resesällskapet! Nu kan jag knappt vänta tills vi åker. Kan någon snabbspola fram tack!?

torsdag 13 januari 2011

Sjukdagar...

Som att vända på en krona kom febern och halsont över mej i måndagskväll. Kämpa mej igen tisdagen på jobbet för att på kvällen däcka i soffan. Man är inte stöddig med 39 i feber...trodde jag skulle dö;-) Både igår och idag har tillbringats i ryggläge, rastlösa jag som alltid har saker jag inte kan låta bli att göra när jag är hemma har legat still! Idag sken solen in på dammiga golv...dammsugaren fick snällt stå kvar i städskåpet...men jag kunde inte låta bli att ta lite kort på köket när ljuset var så fint.
Nu har A äntligen kommit hem och kan sköta markservicen och jag kan få kurar mej. Kidsen har dock vart extremt sams och hjälpsamma. Igår kväll stoppa min 7-åring om mej och la sig själv, söta unge. Det är fint att kidsen blivit lite större!


måndag 10 januari 2011

Basic Rules!

Min MYCKET försenade julklapp är äntligen på väg hem till mej! En "Onepiece". Min man lyssnar allt mellan alla "hmmm", "ja", "nej"... Undra om jag någonsin kommer krypar ur denna?!

söndag 9 januari 2011

Slut på friden...

...vårt extremt lååååånga jullov är slut. Nästan så man glömt allt vad jobb och vardag heter. Ledigheten har fyllts med jul, nyår, 7-års kalas, skridskoåkning, längdskidsturer, pulkaåkning, promenader, bebismys, goa middagar, soffmyskvällar, träning, trevliga stunder med vänner, mys med familjen och lååånga sovmornar! Men i morgon är det dax igen. Klockan 05.30 ringer klockan imorgon bitti...men faktiskt ska det bli lite kul att få åka till jobbet i Nora och träffa alla trevliga arbetskamrater! Nu orkar vi till nästa semester...