söndag 28 februari 2010

Anna Bergendahl - This is my life

Jag har en favorit i Melodifestivalen! ANNA! Vilken röst! Måtte hon ta hem hela rasket! Jag tänker i alla fall rösta på henne!

lördag 27 februari 2010

Pastellgrönt!


Äntligen lite nya loppisfynd! Mitt huvud går i högvarav vad det gäller kök och inredning nu. Har bestämt mej för en pastellgrön Smegkyl och vips stod lilla korgen där redo att matcha! Kommer göra sig fint i vårt nya kök som mer och mer börjar ta form....i mitt huvud...snart sätter i vi igång och kastar ut det gamla!

Får ALLTID som jag vill...


Hör Ni oxå till dem som inte kan säga nej till telefonförsäljare? Det gör min A med men INTE jag. Jag har lite som "sport" att vara så dryg som möjligt och så bestämt som möjligt säga NEJ! Funkar alltid... Men som sagt A är min motsats och kan aldrig säga nej.... För ett tag sen gick han "snällt" med i en bokklubb "Spännings Zonen" ( bara för att han inte kunde säga nej) och varje månad är man tvungen att tacka nej till "månadens bok". Eftersom A jobbar i Norge i veckorna blir det inte att han sköter den biten riktigt. Och mycket riktigt dimper det ena efter det andra medlemspaketet ner tills jag fick nog.... NU ÄR DET DU SOM RINGER OCH SÄGER UPP DITT MEDLEMSKAP PÅ BUMSEN!...typ så. A ringer ...jag hör honom säga....ja ok...då får jag vara det... A lägger på... Man var tvungen att vara medlem i 8 månader men utan köptvång. Nu blixtrar jag till... GE HIT LUREN!


Hej! Jag ringer för A.S räkning och han vill gå ur er klubb. Jag hör hur rösten på andra sidan drar samma för mej som för A...bla bla blaaaaa. Jag tänker snabbt: Men A är ju efterbliven! Han vet ju inte vad han tackat ja till ( svårt att hålla mej för skratt) Rösten vänder tvärt och tar genast bort medlemskapet!
Lätt som en plätt! Efter låg jag dubbelvikt på hallgolvet! Jag tog guld i att driva med försäljare! Och förlåt A ska aldrig mer kalla dej för efterbliven...

fredag 12 februari 2010

Nice eller bajs!???

Gillar Jenny Hammars STORA brillor. Tycker hon ser cool ut. Vad tycker ni? Nice eller bajs?

Alla hjärtans dag....

...på söndag men jag gillar att göra saker i tid så vi fira idag. Hela familjen! Först bio "Prinsessan och grodan"...en riktig LÖVESTORY! Söt film som både jag o A skratta högt till. Sen tända ljus och hämtmat hemma. Nu sover kidsen, jag fastna vid dator och A målar vår matkällare som ska bli fin inför kommande köksrust. Vet att hela helgen kommer bli trevlig...har ett full späckat schema!



Trevlig fredagkväll alla!

lördag 6 februari 2010

Ingen vanlig dag....

... idag! För idag är det vår sessas födelsedag!
Grattis älskade Klara på 4-års dagen!

fredag 5 februari 2010

Snabbspolning tack!

Längtar efter vår och sommar! Tänk om man kunde snabbspola... Längtar tills man slipper alla jobbiga vinterkläder, längtar tills min snödroppar slår ut på baksidan och man kan sitta i vårsolen och värma sig! Under tiden får jag använda mina nya blommiga örhängen och längta lite till....







onsdag 3 februari 2010

Snöat inne...

...på kök! All min "lediga" tid går just nu till att tänka i "moduler" och olika mått. Alla ni som renoverat kök förstår vad jag menar. Ska det va en 40, 60 eller 80 modul och hur ska vi göra för att få bättre plats? Blir galen snart och vi har inte ens kastat ut det gamla köket än...men det ska bli såååå kul att få ett FINT och FUNGERANDE kök. Tänker givetvis sätta lite 50 -tals/funkis stil på köket. Har en bild i huvudet "typ" hur det ska bli... Så Mor och Far, syss, bror min, Elin, Madde och Rainer och alla ni andra får stå ut med köksnack ett tag till!





Lite inspirationsbilder: Den övre bilden från byggfabriken som för övrigt har MASSOR med fint! Den andra från Elins kök på den tiden när hon var en storstadråtta;-)