onsdag 30 december 2009

2009

Orden: "Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas!" fick en mening...

och A flyttade hem igen...


...Lilla K lämna alla nappar till påskharen...

Maxen "tappa" sin första tand...med lite hjälp från mams...


Mams hand blev opererad och bättre...nästan...


Taket fick sig en välbehövlig rust....


...flera trevliga fester med vänner!


...bland annat cykelfesten som blev en hit! Hoppas inbjudan kommer till nästa års med!

Elin och Tjo fick en liten Frede och blev Familjen Sommestad och vi fick klä upp oss...

Jag klarade ett mål i min träning!

Far var med hela vägen och coachade! Nästa år kör vi alla tre runt "Halvvättern"...

2009 fick min bleka kropp värmas av solen 2 gånger. En vända till Turkiet med arbetskamraterna...

...och en vända till Teneriffa med min älskade familj! 2010 kommer förhoppningsvis bli precis lika bra. En resa och nya mål.
Gott nytt år alla!


söndag 27 december 2009

Snöskottning, tomtar och maskotar!

Snön verkar aldrig ta slut...armarna värker och snöhögarna växer men va mysigt! En sån här vit jul var länge sen... Julafton var lugn...kiltar på;-), förväntasfulla kids och tomten som till och med kom två gånger! Det enda som fattades var juldagen hemma hos mor och far! Mams julbord... Bäst är ändå att far är på bättringsvägen! Det är viktigast!


På annandagen skrevs det historia: Jag var på min första LIF match! Och lilla Max var maskot! Söta söta unge! Efter lite pirr i magen på väg in i bilen var han nära att inte ställa upp men föll för grupptrycket på plats. Sa inget till Max men jag var precis lika nervös!! Men stolt!


Och idag ringde min Docka! Som jag saknar min vän! Kom snart hem! För du saknas oss här hemma!


Kram på er! J

onsdag 23 december 2009

Genrepat!

Idag har vi genrepat för stora dagen imorgon;-)...julfika och julklappsbyte på jobbet, minijulafton hos mormor och morfar i eftermiddag och julbord hemma ikväll. Kidsen balla ur något hos mor och far och lilla K tyckte det fattades fiskbullar på julbordet! Men imorgon tror jag det sitter;-) Så:



En riktigt GOD JUL till alla er!
Kram J

tisdag 22 december 2009

Hotter than hell...

Burr! Kallt ute men ack så fint och julstämningen har infunnit sig till 100%. Och idag började vårt jullov! Har ledigt ända fram till 11 januari och det ska bli skönt att slippa tänka på jobbet.
I eftermiddag har vi fixat med julmaten...gjort Verners silltårta och kokat julskinkan som nu står nygrilljerad på spisen. Och nu längtar jag lika mycket till julafton som kidsen...inte efter paketen...för det kommer jag inte få några...men efter kidsen glada ansikten när de öppnar alla julklappar! Tror att vi uppfyllt de flesta önskningar.
Glömde en "smygjulklapp"= julklapp från chefen som egentligen inte ska öppnas förrens på julafton har jag fått. Presentkort som blev en ny klänning! Svart, puffärm och lite nitar! Me Like...
Hotter than hell!!!


P.s Vad tyckts om nya layouten?...och nya namnet? Var lite trött på den gamla. Och tack Elin för fixet och Tess för hjälpen! Massor kramar till er!!! D.s

lördag 19 december 2009

Grattis!


Jesper+Marie= SANT!
Vilken fuling Ni gjorde men vad glada vi är för er! Tusen kramar till er Herr och Fru!

onsdag 16 december 2009

Så nöjd!!!

Förra årets såg ut som en lyktstolpe och slog i taket. Året innan det tappa den alla barr innan den ens kom innanför dörren. Men i år är den PERFEKT! Idag valde kidsen och jag den finaste granen i hela Linde! Så ni som fortfarande letar efter den "perfekta granen" kan sluta leta...DEN HAR JAG REDAN KÖPT!

söndag 13 december 2009

Lusse lelle

Lusse lelle lusse lelle elva nätter före jul
Nu äro vi hitkomna så näst före jul

måndag 7 december 2009

En vanlig dag...

Jobbtrubbel, tvättmaskiner som strejkar, dyra Gortex kängor som läcker vatten, misslyckad kvällsmat...en vanlig dag bara... Men jag har världens finaste familj och en hel drös rara och omtänksamma vänner! JAG HAR DET BRA!!!!

onsdag 2 december 2009

Stängt...


...på dagis och solen sken! Kan det bli bättre? Efter en riktig slömorgon mota jag ut kidsen på promenad! Japp inga vagnar längre! Mina små "skitungar" börjar bli STORA!