tisdag 27 januari 2009

Maxen

Tidigt imorse mitt i "komma-iväg till-dagis-jobb-stressen"...
"Mamma! Varför snurrar jorden???"

måndag 26 januari 2009

Pink - Please don't leave me

Me, my Dodge, kidsen och Pink! Vi sjunger ikapp just nu ända till dagis, ner till jobbet och hela vägen tillbaka. Och högt!;-)

Från glam till grå...



...är sliten efter helgen...blev inte mycket sömn. Men vilket bröllop! Allt var perfekt och Elin var den finaste brud man bara kan tänka sig! Festen höll på länge... Idag var jag trött, tog ut lite tid och hämta kidsen tidigare. Vi åkte hem och hade tebjudning på Klaras rum. Max varva med skatebordträning och djupdyk i badkaret. Nu sitter jag i soffan...ska snart sova. Inte alls nå glammig...osminkad, myskläder och ont i halsen...

fredag 23 januari 2009

The BIG day!


Imorgon är det äntligen dax för E o Tjo`s bröllop. Har fixat det "näst" sista ikväll, dukningen och "piffet" på borden. Blev sååååååååå himla fint! Vilken fin dag de kommer få och vilken fest! Bara längtar!!!!

Ge mej tid!!!

Varför har inte dygnet fler timmar och jag inte en egen "nanny" som alltid kan komma med kort varsel och bara stanna en stund medans jag tränar? Med A borta i veckorna är det svårt att få till träningen. Snälla mor och far kommer troget varje tisdag och passar kidsen så jag får ta min tur runt sjön men jag vill ju mer med träningen! Var till gymmet idag och shit så skönt! Vill ju bli stor och grym;-)... Ett löppass och ett gympass ( MINST) vore ju sweet att få till i veckorna. Kan inte ta igen allt på helgen ju.... Och snart kommer racercykeln oxå...Hjälp hur ska jag hinna allt jag verkligen vill göra?!

tisdag 20 januari 2009

"Whisky!"


...inte "lastbil" när kameran tas fram. Undra var de får allt ifrån våra små;-)...

måndag 19 januari 2009

Med tårar i ögat..


...och stolt som bara den stod jag brevid och kolla... Idag tog Max sitt allra första simmärke "DOPPINGEN". Fjantiga jag, men jag bara älskar såna "big moments". Kan inte fatta att han börjar bli stor min lilla lilla 5-åring ( som igår kväll klippte 3 hamburgare till kvällis...:-o)

Swisch!!!

...kommer susa fram på denna i vår! Snart står den i "stallet" med syss och paps cyklar och bara väntar på att det ska bli vår. Då blir det hårdträning för att klara "Tjejvättern". TACK PAPPI!!! Du är bäst!

torsdag 15 januari 2009

Ledigdag

Skönt!...inte för att jag jobbar ihjäl mej direkt men ändå...Har softat med kidsen nu på morgonen, badat och fixat oss. I eftermiddag blir det en välbehövlig klippning hos Jimmy. Farfar kan nog räkna med ett besök av sina barnbarn oxå. Nä nu ska jag måla "klorna" Ledigdag=nagellacksdag:-)! Ha en bra torsdag alla! Det ska vi!

måndag 12 januari 2009

Zoombie

...det är vad jag känt mej som idag. Sååå sliten efter helgen...men shit va kul vi hade! Kommer nog ta till nästa helg innan jag repar mej;-). Nu längtar jag till E:s bröllop....kommer bli en sån fin dag och vilken fest vi ska se till att det blir!

Skyddsänglar finns nog...


...idag vaka de iallafall över kidsens farfar...

söndag 11 januari 2009

Blue moon bar


...igår kväll! En lyckad avslutning på en perfekt dag! Hoppas Elin tyckte detsamma! Stockholm är bra men hemma är bäst

fredag 9 januari 2009

En smygkik...


Nu sitter den där på handleden, min svala! Ska bara få läka lite så blir det en närbild sen;-)... Jag är nöjd! Planerar redan för nästa...

tisdag 6 januari 2009

Jordin Sparks - Tattoo

Laddar;-)

Nervös...

...ja men bara lite. Imorgon blir det en ny:-)...och imorgon får ni se resultatet!

söndag 4 januari 2009

Liten blir bara större och större....




Grattis vår älskade Max på 5 års dagen!!!