måndag 30 juni 2008

Mor är rar...


...och far är bäst. Tack för hjälpen idag! Och finaste buketten plocka K till sin deppiga mamma idag!

söndag 29 juni 2008

30 års kalas och parken...

...och vi var där! Trevligt hade vi! Sandra Dee fick MASSOR med fina presenter och bjöd oss på en riktigt trevlig fest! Jag rockade inte bäst;-) men Snara var sötast runt munnen... Kungen var som alltid gästvänlig på hotellet...;-) Mamidos ägde...fniss

Kärt besök från Uppsala...

Äntligen fick vi ihop vår "date"...För snart 4 månader sedan fick C sin Teodor och vi lyckades först nu få till en träff hemma hos syrran i sommar solen. T visade sig från sin bästa sida, sjukt söt 4 månaders bebbe!!! Charma oss alla med sitt lilla leende.
Vink vink säger T från vagnen...
Syrran
C, så fin som mamma! Hoppas vi syns riktigt snart igen! Ialla fall innan T fyller moppe;-)....

torsdag 26 juni 2008

Skulle vilja ha!!!...

Gulligt armband va? Vill ha...får aldrig nog av bling! Fast vem skulle inte behöva lite tur?

BÄSTA eftermiddagen!

Blev sen från jobbet...stressa för att hämta kidsen. Vad ska vi ha till kvällis? Ska vi köpa pizza? JAAAA!!!... i kör från baksätet. Ner på stan och hämta två favvo pizzor, utan svamp och med räkor precis som M vill ha det. Har väl inte varit så tyst vid middagsbordet på länge...:-) Sen blev det dusch i vattenspridaren och Bompamys i puffarna med min godingar. En SUPER trött mammo satt och halv sov;-)... Imorgon blir det en kort dag på jobbet och sen träning:-)...sjön runt!!! JIPPI! Måste ju ligga i nu om man ska klara milen...

onsdag 25 juni 2008

Du söta lilla V...

Slutade tidigt från jobbet idag...skynda mej att hämta kidsen! Fixa lite fika och åkte hem till "Verner" för att gosa med lilla V. J hade haft en jobbig natt med sina små men det märktes inte...lika go och pratglad som vanligt. Vi fika, kidsen lekte och jag mös med lilla V...
Me and Lilla V! Sov sött i min famn hela tiden!
Sötaste STORAsyrran!
V fick present...en Brio klassiker...en "skakare" som M kallade det för...

Tack allra bästa Verner för en supertrevlig eftermiddag!

tisdag 24 juni 2008

Egokväll...

...natta kidsen och tog en lååååååång dusch. Lite ny hårfärg...och nagellack. Kröp upp i soffan..."Allsång på Skansen" på i bakgrunden...nya "Glamour" tidningen i högsta hugg, en kopp te. SWEET! Nu ska jag snart nanna kudden...är ju faktiskt en dag imorgon med;-)! Sov gott alla!

måndag 23 juni 2008

En fika hos lilla K

Regn ute:-(...på vår lediga dag...K var inte ledsen för det utan bjöd på fika på sitt rum. Gullunge min!!!

En titt in i K:s lilla kök. Den rosa och rödprickiga dockservisen har K fått av bästa Mostis, rosa glas o fat är fyndat på Erikshjälpen.

söndag 22 juni 2008

En helkväll med tjejerna!

Premiär av årets bästa film!!! Kan det bli bättre? Jag LOVE "Sex and the City" och Carrie! Önska jag var hon...alla kläderna...alla skor..alla väskor..alla smycken...herre min gud! New York here I come!!! Hur som, hade vi hur trevligt som helst igår kväll. Piffade till tusen;-) Lite Tapas på "Indigo"innan bion...jammy! L o jag var som två gröna...soptunnor...hahahhha...ALLT smaka bara sååååå gott!



Efter MASSOR med godis, super bra film rulla vi hem. Måste se filmen igen...får bli på "premiären" i Linde:-)...nån som vill med?

Sötaste midsommartjejerna...



...trevligt hade vi!

lördag 21 juni 2008

I en rosa liten ask...

...låg min nya klocka:-). Visst är den fin! Kunde inte låta bli att köpa den...nitar o allt! Fick bli min midsommarpresent till mej själv!

onsdag 18 juni 2008

Tog en tripp...

till Penny Bridge idag... skulle köpa ett nagellack;-)...köpte allt utom ett nagellack. Var tvungen att hitta rätta outfiten till premiären av "Sex in the city" på lördag. Hitta den!...men det får ni se på lördag...fniss. På vägen hem hörde jag den här gamla "godingen" på radio...Outlandish "Aicha"...fin! Nä nu ska jag kolla klart på fotbollen...Sveriges
backlinje suger!!!;-)

tisdag 17 juni 2008

En rätt vanlig dag...

på jobbet av alla jobbdagar... Om jag inte sagt det förut så säger jag det igen... jag har världens bästa jobb!!!
Chefen försöker skrämma oss anställda...hahahaa...men inget skrämmer en hygienist heller;-)...
Madde grejar o grejar...Hon har koll på ALLT från borrställ till bästa surfen på datorn...:-)
Nähä! Förtja om man ska jobba vidare då... En sista patient innan man får gå hem... Syns imorgon Madde och "Snickers"!

Vill ha....














...en glidar hoj precis som syrran! De är ju så coola! Kanske inte att cykla Vättern runt på men fram och tillbaka till stan;-)

måndag 16 juni 2008

Vilken fin kväll!

Moffa kom hit o var barnvakt vid 8 så jag kunde knyta på mej löparskorna o ut i spåret...men s-hit va tungt det gick runt sjön ikväll...hann dock ta ett par fina bilder från min tur och det vill jag dela med alla er som inte var med;-) Ska snart nanna kudden måste bara... som Alfons ungefär "ska bara"...PUSS over and out!



Carolina Gynning talar ut...

Hon är så jäkla sjuk!..hahahahaa! Hon har inte varit hos Team Hickisch;-)...

Jason Mraz - I'm Yours...

Sommarens bästa låt! LOVE IT! Lyssnar sönder mej snart;-)

söndag 15 juni 2008

Miss U...



Saknar E!!! Vi har inte sett på en HEL vecka och knappt pratat i telefon. E har haft en sjuk 2-åring hemma= lite sömn. Mycket jobb på det och så lite vardag...phu! Nu var dessutom E sjuk:-(...bli friska snart så vi kan sitta i timmar i telefon och bara säga " Det BLIR bra" som bara E och jag kan;-)...LOVE U min allra bästa vän!

Lätt som en plätt...

...gick det idag på löpträningen! Ingen T som gjorde sällis...bakis tror jag...T skyllde på ont knä... Hur som, jag fixa Lilla Lindesjön utan draghjälp;-). DUKTIGA JAG!!!

lördag 14 juni 2008

Tack Tess!








Fotbollsfeber...


Trodde inte att jag var intresserad av fotboll:-O...men jag har nästan sett HELA matchen ikväll mellan Sverige och Spanien och jag var helt inne...skrek och hejade...pinsamt! Kidsen tyckte det var superkul! Vi laddade redan vid fyra med blå/gula tröjor och övade hejarramsor;-). Nu sitter jag här, har precis nattat K. Min lille M sover hos Mostis!...får se hur det går, om jag får åka och hämta honom mitt i natten. Han längtar efter mej lika mycket som jag längtar efter honom...

LOVE att fynda!!!














Dagens tur till Erikshjälpen blev lyckad, LER! Nytt bling, en gitarr i guld och pärlemo, 100% Jenny!!! Sen hittade jag den finaste 50-tals väckarklockan man kan tänka sig, funka gjorde den med...Nu ska jag fixa lunch.

Lille M funderar...


Mamma! "Varför åker bilarna och människorna på vägen?"..."Om det inte fanns några vägar då?"...Alla varför frågor kan ibland göra en galen...fast oftas är det rätt mysigt...ja menar hur ska man kunna förklara allt för en nyfiken 4-åring om hur saker o ting fungerar?!